Zoeken in deze blog

woensdag 10 maart 2010

Afscheid van een tijdperk


In een goed gevuld en sfeervol Cafe De Keizer in Meerssen (L) is officieus afscheid genomen van het fenomeen Morningstar Systems. Officieus, want officieel was de door Rene Beulen en Marc Gelissen opgezette en uiterst succesvolle ECM-onderneming al vanaf 1 januari van dit jaar overgegaan in IRIS Nederland.

Het personeel liet zich niet onbetuigd en zette het duo flink in het zonnetje. Vooral de wijze waarop zij leiding hebben gegeven en vele Awards in de wacht wisten te slepen met hun producten en diensten werd nog eens goed voor het voetlicht gebracht. Het tekent ook wel de manier waarop Morningstar Systems zich als bedrijf heeft gemanifesteerd in het ECM-landschap in Nederland: ambitieus, gloedvol, enthousiast maar wel met oog voor de mensen die het werk uiteindelijk moeten doen. De klantetevredenheid is hoog en, zo liet het personeel weten, ook de personeelstevredenheid is heel hoog.


Voorlopig gaan Beulen en Gelissen nog verder binnen de onderneming, nu als IRIS Nederland dus actief in de markt. Met het afscheidsfeest in Meerssen wilden ze in ieder geval iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succes bedanken.

John de Waard

Geen opmerkingen: