Zoeken in deze blog

vrijdag 2 november 2012

CoffeePitch Apeldoorn en INFLUX PR-/Pers-Advies Bureau


In oktober bezochten wij (Influx PR) voor het eerst de CoffeePitch Apeldoorn. Een leuke en inspirerende bijeenkomst om de hoek. Hadden we natuurlijk veel eerder moeten doen, maar als je al meer dan 23 jaar vooral (inter)nationaal werkt, wil je lokaal nog wel eens vergeten…

Even voorstellen dus! Op het gebied van PR- en perscatering zijn we een ervaren en pragmatisch PR-adviesbureau. Gespecialiseerd in persrelaties, social media, webcontent, (brochure)teksten, contentmarketing en meer!

Wilt u ook wel eens een persbericht versturen, maar weet u net niet helemaal precies hoe en naar wie? Influx PR heeft voor u een interessante propositie. Wij versturen uw persbericht via het juiste kanaal, naar de juiste doelgroep. Ook nog voor een prettige prijsstelling! En altijd na een professionele check zodat vorm en inhoud aan de belangrijkste PR-eisen voldoen.

Perscatering
Een goed persbericht opstellen en versturen via Influx PR is bijna zoiets als uit eten gaan; zien eten, doet eten – proeven met elkaar en smullen maar!
Het begint altijd met de basis. Klein, simpel en direct.
  • Makkelijk en eenvoudig hapje (1) om eens uit te proberen – kost weinig;
  • Samengesteld hapje met een drankje (2) – iets duurder, toch aantrekkelijk geprijsd;
  • Menu (3) – weer iets meer, maar toch nog voordelig.

1.      aangeleverd persbericht* versturen naar geselecteerde perslijst – geen uitgebreide rapportage;
2.      aangeleverd persbericht* versturen naar geselecteerde perslijst – basisrapportage en webclippings;
3.      aangeleverde basisinformatie* voor persbericht, redigeren, afstemmen en versturen naar geselecteerde perslijst – rapportage en clippings (web en print).
*Influx voert redactieslag uit op vorm en inhoud

Voor degenen die één van onze hapjes eens willen uitproberen: gewoon doen. En daarna kunt u op onze kosten met twee personen een uitgebreid origineel Mezze-menu proberen in een uitstekend Turks restaurant in Apeldoorn!

Geen opmerkingen: