Zoeken in deze blog

donderdag 25 februari 2016

‘Call for papers DCM Awards’: Aanmelden met mooie klantcase kan nog

Hoewel de tijd voortschrijdt, is het nog altijd mogelijk om deel te nemen aan de DCM Awards 2016. De organisatie, in handen van Vakwereld en TAPAS, Tekstschrijven als Passie, met ondersteuning van hoofdsponsor Strategy Partners Nederland is nog steeds op zoek naar aanvulling van het deelnemersveld. Dit is alweer de vierde editie van het evenement, waar de beste toepassingen in informatie management en document logistiek worden beoordeeld door een vakjury en het publiek.

De deelnemers zullen de strijd met elkaar aangaan in vijf verschillende categorieën. De jury beoordeelt alle inzendingen op basis van een tiental criteria zoals o.m. ROI, innovatie en complexiteit. Het publiek kan haar stem uitbrengen, zodra de nominaties allemaal online staan, op alle relevante sites van Vakwereld (DocumentWereld, FacilityWereld, BeveiligingsWereld, GrafimediaWereld). Tijdens het DCM Awards Dinner op 14 april worden tijdens een avond vol infotainment en heerlijk eten de winnaars bekend gemaakt. Tijdens de after party kunnen alle aanwezigen vervolgens nog even nagenieten van het ‘heerlijk avondje’.

Wie dus nog zijn beste, meest rendabele, mooiste of indrukwekkendste klantcase wil nomineren kan contact opnemen met de organisatie op dcm@vakwereld.nl of direct met john@tekstschrijvenalspassie.nl voor meer informatie over de voorwaarden voor deelname.

Geen opmerkingen: