Zoeken in deze blog

maandag 3 augustus 2009

Parallels EMEA Partner Roadshow


Om te overleven en te slagen in de hosting arena, zullen ‘cloud’ dienstverleners - vooral degenen die gericht op het MKB - hun bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk moeten inrichten. Zij moeten dan zoeken naar manieren om een breed scala van cloud-diensten tegen de laagste kosten en met de best mogelijke gebruikerservaring te kunnen aanbieden. Cloud computing biedt op elk gebied een scala van voordelen voor de organisatie. De belangrijkste voordelen zijn: 1) het maximaliseren van IT-investeringen, 2) de toegang tot nieuwe toepassingen en diensten en 3) versnelde flexibiliteit bij de uitvoering van oplossingen.

Hosters moeten naar automatisering aanbieders kijken die het platform voor de levering en ondersteuning van systemen bieden waardoor oplossingen worden geautomatiseerd tegen lagere kosten, de ‘time to market’ voor nieuwe diensten wordt verminderd en de gemiddelde omzet per gebruiker wordt verhoogd. De aanbieder moet ook de hoster / cloud dienstverleners helpen de operationele en facturatie processen te integreren en te automatiseren, waardoor efficiënte en schaalbare levering en klanttevredenheid wordt verbeterd.

Een van deze vooraanstaande leveranciers - Parallels - houdt in de maand september een EMEA Partner Roadshow en zal op deze specifieke operationele- en leveringvraagstukken ingaan en daarvoor oplossingen presenteren. Tijdens die shows kunt u ook een bezoek brengen aan White Label Partners. Ga voor meer informatie naar www.parallels.com/emea2009

Geen opmerkingen: